fbpx

Webshop

 

NOBIMEDIA har arbejdet i mange år med at designe og udvikle professionelle og flotte webshops. Vi opbygger kun webshops med konverteringer og brugeroplevelser som første prioritet. Vi tager desuden udgangspunkt i jeres virksomhedsidentitet og lytter til jeres ideer. Derfor kan I være sikker på, at I får en webshop, der lever op til jeres forventninger.

 

Med en webshop hos NOBIMEDIA får du en lang række af ekstra services, så du kan komme godt fra start

Hos mange andre digitale mediebureauer er du bundet i en periode. Det er du ikke hos os! Du kan opsige din aftale fra dag til dag, og du er derfor ikke forpligtet til vores services i en bestemt periode.

SEO er en vigtig faktor for dit website og består af søgeord fra Google, der indsættes i din tekst på dit website. Hos NOBIMEDIA får du de første 5 søgeord gratis.

​Vi tilbyder 7 timers gratis support. Efter dit website er lanceret, skal du måske have udskiftet tekst og billeder eller have indsat et nyt menupunkt. Med de 7 timers gratis support kan du ringe til os og få hjælp.​

Vi giver et kursus i
  • Hvordan en webshop fungerer
  • Hvad der kræves for at få besøgende
  • Hvor varerne købes
  • Hvordan du selv kan ligge vare ind
  • Hvordan de pakkes og sendes
  • Hvor meget man tjener på hvert solgt produkt

Vi laver et gratis post med tekst og billede til din Facebook eller Instagram profil. Vi arbejder ud fra dine ønsker til indholdet og kombinerer det med din æstetik.

Vi rådgiver dig gennem hele processen fra start til slut uanset, om du skal have sparring på vækst, design eller indhold til dit website.

I DIN WEBSHOP MEDFØLGER​

Betalingsløsning

Vores betalingsløsning kan tage imod kortbetalinger fra de kort, I måtte ønske. Jeres kunder kan desuden betale gennem mobilepay.

Fragt

Vi installerer en fragtløsning til jeres webshop gennem PostNord, som genererer pakkelabels automatisk, og giver mulighed for forskellige leveringsmetoder.

Nem administration

Vi sørger for, at I hurtigt og nemt kan håndtere jeres ordrer i Magento 2 eller WooCommerce.

Brugervenlig

Vi skaber en brugervenlig webshop, som giver jeres kunder en god kunderejse og gør det muligt at betale med et enkelt klik.

SEO optimering

Jeres tekst og produkter SEO optimeres, så det er let at finde jeres webshop gennem organiske søgninger.

Mobil optimering

Webshops bliver ofte kigget i gennem på mobilen eller tablets, derfor sikrer vi, at jeres webshop udarbejdes i responsivt design.

fakta om Webshops

Din webshop er online hele tiden og holder aldrig lukket. Som erhvervsdrivende har man derfor en stor fordel i fht.  detailbranchen. Kunderejsen er utrolig vigtig, når der skal sælges produkter på en webshop.

Processen skal være ligetil, og der skal være mulighed for at betale hurtigt og nemt. Ellers kan du risikere at miste dine besøgende, hvis de støder på et problem f.eks. dårlig loadtid eller et dårligt check-out system.

NOBIMEDIA udvikler din webshop efter dine ønsker og guider dig i processen, så du får dine ønsker opfyldt, og dine kunder får en god oplevelse. 

Styrk din virksomhed

Se videoen og bliv klogere på hvordan NOBIMEDIA arbejder. Vi arbejder for at opnå værdiskabende resultater og glade kunder gennem gennemarbejdede processer. Hos NOBIMEDIA bliver dine ønsker hørt og opfyldt af vores eksperter.

Google ads

Et website kombineret med PPC marketing (annoncer) har større chance for at give afkast. Annoncer placeres i toppen af søgemaskinerne og kan hjælpe din virksomhed med at opnå mere aktivitet og mere afkast. Hvis du gerne vil findes blandt dine førende konkurrenter, skal du benytte dig af PPC marketing.

Få et tilbud

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om din digitale forretning. Vi har åbent 24 alle hverdage

Telefonen er døgnåben. Derfor kan du altid ringe til os - uanset tidspunktet!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

Call Now ButtonRing os op

Ring nu