fbpx

SoMe Markedsf?ring

>
SoMe Markedsf?ring

Sociale medier

NOBIMEDIA har erfaring med alle de sociale medie platforme, som danskerne benytter sig af dagligt. Vi kan derfor hjælpe jeres virksomhed med at blive set på de platforme, der er relevante for jeres målgruppe. I kan med vores hjælp nå de mål, I har for jeres sociale medier.

 

Hos NOBIMEDIA får du en lang række af ekstra services, så du kan komme godt fra start

Hos mange andre digitale mediebureauer er du bundet i en periode. Det er du ikke hos os! Du kan opsige din aftale fra dag til dag, og du er derfor ikke forpligtet til vores services i en bestemt periode.

​Vi tilbyder 7 timers gratis support. Efter dit website er lanceret, skal du måske have udskiftet tekst og billeder eller have indsat et nyt menupunkt. Med de 7 timers gratis support kan du ringe til os og få hjælp.​

Vi laver et gratis post med tekst og billede til din Facebook eller Instagram profil. Vi arbejder ud fra dine ønsker til indholdet og kombinerer det med din æstetik.

Vi rådgiver dig gennem hele processen fra start til slut uanset, om du skal have sparring på vækst, design eller indhold til dit website.

MED SOCIALE MEDIER MEDFØLGER

Analyse

Vi analyserer jeres virksomhed og målgruppe for at spore os ind på, hvordan vi kan nå jeres kunder. 

Strategi

Vi udarbejder den strategi, som giver os mulighed for at tiltrække jeres kunder.

Eksekvering af posts

Vi udarbejder og udgiver jeres posts på de kanaler, som fungerer bedst til jeres virksomhed. 

Eksekvering af video

Vi udarbejder og udgiver jeres video materiale til de udvalgte platforme. 

Boost

Vi booster jeres posts på de udvalgte platforme, så I får mere eksponering. 

Statistik

Vi foretager løbende analyse af jeres data og optimerer på strategien, hvis vi finder det nødvendigt. 

fakta om sociale medier

Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube, Twitter og Pinterest er alle en del af de sociale medier, som det danske folk i mere eller mindre grad bruger tid på dagligt.

Fælles for disse er, at de alle er drevet af interaktion blandt brugerne på platformene. En virksomheds interaktion med deres kunder på de sociale medier er derfor vigtig. Virksomheder skal på de sociale medier have fokus på indhold, der opfordrer til dialog på de platforme, hvor målgruppen befinder sig.

NOBIMEDIA kender til alle de små tips og tricks, som kan hjælpe med at sikre, at I når de mål, I har for jeres sociale medier.

Styrk din virksomhed

Se videoen og bliv klogere på hvordan NOBIMEDIA arbejder. Vi arbejder for at opnå værdiskabende resultater og glade kunder gennem gennemarbejdede processer. Hos NOBIMEDIA bliver dine ønsker hørt og opfyldt af vores eksperter.

Google ads

Et website kombineret med PPC marketing (annoncer) har større chance for at give afkast. Annoncer placeres i toppen af søgemaskinerne og kan hjælpe din virksomhed med at opnå mere aktivitet og mere afkast. Hvis du gerne vil findes blandt dine førende konkurrenter, skal du benytte dig af PPC marketing.

Få et tilbud

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om din digitale forretning. Vi har åbent 24 timer alle hverdage.

Telefonen er døgnåben. Derfor kan du altid ringe til os - uanset tidspunktet!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

Call Now ButtonRing os op

Ring nu