fbpx

SEO NY

>
SEO NY

SEO

NOBIMEDIA er skarpe på SEO optimering både onside og offside. Vi finder de bedste søgeord og placerer dem naturligt i jeres tekster og hjælper med ideer til ekstern linkbuilding. På den måde kan vi forsikre jer om, at I får et website, der er fuldt SEO optimeret med mulighed for at nå de højeste placeringer på søgemaskinerne.

 

Ved køb af SEO hos NOBIMEDIA får du en lang række af ekstra services, så du kan komme godt fra start

Hos mange andre digitale mediebureauer er du bundet i en periode. Det er du ikke hos os! Du kan opsige din aftale fra dag til dag, og du er derfor ikke forpligtet til vores services i en bestemt periode.

SEO er en vigtig faktor for dit website og består af søgeord fra Google, der indsættes i din tekst på dit website. Hos NOBIMEDIA får du de første 5 søgeord gratis.

​Vi tilbyder 7 timers gratis support. Efter dit website er lanceret, skal du måske have udskiftet tekst og billeder eller have indsat et nyt menupunkt. Med de 7 timers gratis support kan du ringe til os og få hjælp.​

Vi rådgiver dig gennem hele processen fra start til slut uanset, om du skal have sparring på vækst, design eller indhold til dit website.

MED SEO OPTIMERING FÅR DU

Onside SEO

Vi sørger for, at jeres website indeholder de relevante søgeord og gode forklaringer på væsentlige spørgsmål. 

Offside SEO

Vi kommer med gode ideer til, hvordan jeres virksomhed kan komme højere op på listen med ekstern linkbuilding. 

Tilpasset søgemaskinerne

Vi SEO optimerer jeres website, så den er tilpasset søgemaskiner såsom Google og Bing. 

De bedste søgeord

Vi udvælger de søgeord, der giver mest trafik og indsætter dem naturligt i jeres tekster. 

Øger organisk søgning

Vi øger jeres trafik gennem organsk søgning ved hjælp af onside – og offside SEO.

Statistik og optimering

Vi holder øje med jeres placering på Google og optimerer løbende, hvis der er brug for nye tiltag. 

fakta om SEO

Search Machine Engine kaldes på dansk: søgemaskineoptimering. Som navnet hentyder til, handler det om søgemaskiner, og hvordan man som virksomhed kan optimere sin plads under organiske søgninger.

Langt de fleste bruger søgemaskiner såsom Google dagligt. Derfor er SEO så vigtigt! Jo højere oppe på listen, jo større chance for at opnå salg. SEO er dog en kompliceret proces bestående af både onside og offside SEO.

Onside SEO handler om at inkludere både søgeord og gode beskrivelser til jeres website, mens offside SEO handler om at få referencer fra mange forskellige websites. Derfor tager denne proces tid, før det når dets fulde potentiale. Dette er også grunden til, at man ofte bruger SEO i kombination med f.eks. PPC marketing. Til gengæld betaler du ikke for SEO, og i det lange løb kommer din virksomhed til at opnå god profit.

NOBIMEDIA sørger for at SEO optimere jeres hjemmeside, så I med tiden kommer på toppen af listen på søgemaskinerne.

Styrk din virksomhed

Se videoen og bliv klogere på hvordan NOBIMEDIA arbejder. Vi arbejder for at opnå værdiskabende resultater og glade kunder gennem gennemarbejdede processer. Hos NOBIMEDIA bliver dine ønsker hørt og opfyldt af vores eksperter.
Google ads

Et website kombineret med PPC marketing (annoncer) har større chance for at give afkast. Annoncer placeres i toppen af søgemaskinerne og kan hjælpe din virksomhed med at opnå mere aktivitet og mere afkast. Hvis du gerne vil findes blandt dine førende konkurrenter, skal du benytte dig af PPC marketing.

Få et tilbud

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om din digitale forretning. Vi har åbent 24 alle hverdage.

Telefonen er døgnåben. Derfor kan du altid ringe til os - uanset tidspunktet!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

Call Now ButtonRing os op

Ring nu