fbpx

PPC ny

>
PPC ny

PPC marketing

NOBIMEDIA er ekspert i digital markedsføring på de populære platforme. Udover Google Ads kan vi også hjælpe med Google Shopping, YouTube-annoncering og Bing-annoncering. I samarbejde med jer lægger vi et budget og en strategi, der stemmer overens med jeres værdier og mål. NOBIMEDIA kan derfor hjælpe jer med at opnå resultater gennem forskellige annoncetyper. 

Hos NOBIMEDIA får du en lang række af ekstra services, så du kan komme godt fra start

Hos mange andre digitale mediebureauer er du bundet i en periode. Det er du ikke hos os! Du kan opsige din aftale fra dag til dag, og du er derfor ikke forpligtet til vores services i en bestemt periode.

​Vi tilbyder 7 timers gratis support. Efter dit website er lanceret, skal du måske have udskiftet tekst og billeder eller have indsat et nyt menupunkt. Med de 7 timers gratis support kan du ringe til os og få hjælp.​

Vi laver et gratis post med tekst og billede til din Facebook eller Instagram profil. Vi arbejder ud fra dine ønsker til indholdet og kombinerer det med din æstetik.

Vi rådgiver dig gennem hele processen fra start til slut uanset, om du skal have sparring på vækst, design eller indhold til dit website.

MED PPC MARKETING MEDFØLGER

Analyse

Vi analyserer, hvilke former for annoncer og beløb, der vil fungere for jeres virksomhed.

Strategi

I samarbejde med jer skaber vi en strategi for, hvilke annonceformer og beløb vi skal satse på. 

Selvjustering af budget

Vi giver råd til budget, men I bestemmer selv, hvor meget I vil investere i annoncer. 

Billedannoncer

Vi skaber billedannoncer til de sociale medier, der kan skabe brand awareness. 

Gode klikpriser

Dine søgeord bliver naturligvis  nøje udvalgt efter både popularitet og de bedste klikpriser. 

Statistik

Vi holder øje med, hvordan jeres annoncer klarer sig på Google og de sociale medier. 

fakta om ppc marketing

PPC Marketing står også for pay-per-click. PPC marketing henviser til alle former for annoncer, der betales for både på Google og de sociale medier. Google Ads er et godt værktøj, når du vil findes blandt dine førende konkurrenter på søgemaskinerne. Dette er især godt, hvis du er en lille virksomhed, der skal konkurrere med større virksomheder på trods af et lille budget.

Google er – med en markedsandel på 95% i Danmark – den absolut største søgemaskine. Når I annoncerer via Googles annonceringsplatform, har I derfor mulighed for at nå ud til en meget stor del af jeres målgruppe gennem tekst- eller billedannoncer og pay per click-annoncer (PPC-annoncer). I betaler kun, når en bruger klikker på jeres annonce. I betaler med andre ord kun, når brugerne har en oprigtig interesse i jeres produkter eller ydelser.

NOBIMEDIA kan hjælpe jer med at opnå mere trafik og mere salg.

Styrk din virksomhed

Se videoen og bliv klogere på hvordan NOBIMEDIA arbejder. Vi arbejder for at opnå værdiskabende resultater og glade kunder gennem gennemarbejdede processer. Hos NOBIMEDIA bliver dine ønsker hørt og opfyldt af vores eksperter.

seo

Hvis I kombinerer jeres PPC marketing med SEO optimering, bliver jeres virksomhed mere synlige på søgemaskinerne. Dermed kan potentielle kunder finde frem til jeres virksomhed gennem annoncer i toppen og som organisk søgning. Kombinationen kan hjælpe jeres virksomhed med at opnå mere aktivitet og mere afkast.

Få et tilbud

Ring, skriv eller kig forbi til en snak om din digitale forretning. Vi har åbent 24 alle hverdage.

Telefonen er døgnåben. Derfor kan du altid ringe til os - uanset tidspunktet!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.

Call Now ButtonRing os op

Ring nu